Kruisstraat 24 | Joure | info@lakesight.nl | 06 - 53 723 331
 • Vroem.com

  VROEM

  Het gezelligste oldtimerevenement van het Noorden!
  Zaterdag 14 juni - centrum Joure
  Toegang en deelname gratis!

 • MarrenNijs.nl

  MarrenNijs.nl

  Snel, actueel en professioneel omschrijft het team achter, en de inhoud van regionale nieuwssite MarrenNijs.nl (voorheen Skarsterlannieuws.nl).

 • VerSUS Joure

  VerSUS Joure

  Oud-staatssecretaris voor armoedebeleid Jetta Klijnsma: ’Ik wens iedere gemeente een VerSUS toe!’

 • Boersma Masten

  Sterkstemast.nl

  Hans Boersma maakt prachtige houten scheepsonderdelen. De werkplaats is brandschoon en kenmerkt de perfectie van Hans’ werk. Blader door de website en sta versteld van de referenties.

 • Stichting Friese Ballonfeesten

  Stichting Friese Ballonfeesten

  De nieuwe website bevat Publish CMS waarmee nieuws automatisch op Twitter wordt geplaatst

 • Party- en Zalencentrum ’t Haske

  Party- Zalencentrum
  ’t Haske

  ’t Haske is met een capaciteit van 1500 gasten het grootste particuliere horecabedrijf van Friesland. Wij ontwierpen en ontwikkelden de nieuwe website, inclusief Publish CMS voor gemakkelijk onderhoud

 • Brasserie Restaurant ’t Gasthuys

  Brasserie Restaurant
  ’t Gasthuys

  De perfecte gelegenheid voor een heerlijke avond uit. We leverden de website inclusief Publish CMS voor gemakkelijk onderhoud

 • Simfy.nl

  Simfy

  Lakesight ontwikkelde de internetapplicatie Simfy voor gemakkelijk en snel taakmanagement. Ideaal voor bedrijven, verenigingen of werkgroepen.

 • Holtrop Slaapcomfort

  Slaapvoorlichter
  Holtrop Slaapcomfort

  Een goed persoonlijk advies en altijd een stapje extra. Dat kenmerkt Slaapvoorlichter Sjoerd Holtrop voor wie we een nieuwe website ontwierpen en ontwikkelden.

publish cms

Publish CMS

Met behulp van ons in eigen huis ontwikkelde onderhoudssysteem is het mogelijk om zelf de inhoud van uw website te onderhouden. Het werken met ons CMS is ontzettend eenvoudig. Alleen de opties die u nodig heeft worden geactiveerd dus dat zal niet verwarrend werken.

Een CMS is vooral handig voor websites waarvan de inhoud regelmatig aangepast dient te worden. Zaken als lettertypes, kleuren en kaders worden vastgelegd achter het CMS zodat die zaken niet aan te passen zijn.

Het CMS is modulair opgebouwd. Dat wil zeggen dat de website schaalbaar is door middel van het toevoegen van modules. Als er voor uw website een maatwerk internetapplicatie is ontwikkelt, kunnen we deze als module integreren in het CMS.

Neem contact met ons op voor een gesprek.

Modules

We hebben voor Publish CMS een aantal standaard modules ontwikkeld. Deze kunnen per klant worden aangepast aan specifieke wensen.

Pagina’s

Om de inhoud van pagina’s te kunnen bewerken heeft u de paginamodule nodig. Deze module bevat een editor waarmee u de pagina kunt bewerken. Deze editor biedt functionaliteit die verrassend veel lijkt op het werken met programma’s als Microsoft Word of iLife Pages. Via de editor kunt u o.a. afbeeldingen op de server plaatsen; links maken binnen uw eigen website of een andere website op internet.

Nieuws

Met behulp van de nieuwsmodule geeft u uw nieuws weer op uw website. Dit nieuws verdwijnt automatisch op de datum die u aangeeft.
Het nieuws kan naar het RSS formaat worden geschreven zodat uw bezoekers automatisch geattendeerd worden op uw nieuwe content.

Agenda

Met behulp van de agendamodule kunt u een agenda weergeven op uw website. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld een bioscoop of theater.

Leden

Het bijhouden van leden en integreren op de website kan eenvoudig met de ledenmodule. Toevoegen, verwijderen of accorderen van aangemelde leden via een contactformulier, het stopzetten van een lidmaatschap; voor de ledenmodule geen probleem.

Nieuwsbrief

Het versturen van een nieuwsbrief werkt net zo eenvoudig als het bewerken van een pagina. Het maakt gebruik van dezelfde editor.

Gebruikers en rechten

Als u het beheer van een website samen met iemand anders wilt doen, of wilt uitbesteden, kunt u daarvoor gebruikers aanmaken en hen rechten toekennen. Iemand die de pagina’s bewerkt mag misschien niet leden bewerken of een nieuwsbrief versturen.