Kruisstraat 24 | Joure | info@lakesight.nl | 06 - 53 723 331
 • Vroem.com

  VROEM

  Het gezelligste oldtimerevenement van het Noorden!
  Zaterdag 14 juni - centrum Joure
  Toegang en deelname gratis!

 • MarrenNijs.nl

  MarrenNijs.nl

  Snel, actueel en professioneel omschrijft het team achter, en de inhoud van regionale nieuwssite MarrenNijs.nl (voorheen Skarsterlannieuws.nl).

 • VerSUS Joure

  VerSUS Joure

  Oud-staatssecretaris voor armoedebeleid Jetta Klijnsma: ’Ik wens iedere gemeente een VerSUS toe!’

 • Boersma Masten

  Sterkstemast.nl

  Hans Boersma maakt prachtige houten scheepsonderdelen. De werkplaats is brandschoon en kenmerkt de perfectie van Hans’ werk. Blader door de website en sta versteld van de referenties.

 • Stichting Friese Ballonfeesten

  Stichting Friese Ballonfeesten

  De nieuwe website bevat Publish CMS waarmee nieuws automatisch op Twitter wordt geplaatst

 • Party- en Zalencentrum ’t Haske

  Party- Zalencentrum
  ’t Haske

  ’t Haske is met een capaciteit van 1500 gasten het grootste particuliere horecabedrijf van Friesland. Wij ontwierpen en ontwikkelden de nieuwe website, inclusief Publish CMS voor gemakkelijk onderhoud

 • Brasserie Restaurant ’t Gasthuys

  Brasserie Restaurant
  ’t Gasthuys

  De perfecte gelegenheid voor een heerlijke avond uit. We leverden de website inclusief Publish CMS voor gemakkelijk onderhoud

 • Simfy.nl

  Simfy

  Lakesight ontwikkelde de internetapplicatie Simfy voor gemakkelijk en snel taakmanagement. Ideaal voor bedrijven, verenigingen of werkgroepen.

 • Holtrop Slaapcomfort

  Slaapvoorlichter
  Holtrop Slaapcomfort

  Een goed persoonlijk advies en altijd een stapje extra. Dat kenmerkt Slaapvoorlichter Sjoerd Holtrop voor wie we een nieuwe website ontwierpen en ontwikkelden.

Werkwijze

Ons motto: een website of uitgebreide internetapplicatie bedenken we samen. Tijdens de weg naar oplevering vinden we een evenwicht tussen afspraken en creativiteit. Heldere communicatie staat bij ons voorop en we passen ons zoveel mogelijk aan aan uw wensen.

In het algemeen kunnen we onderstaand stappenplan altijd volgen.

Oriënterend gesprek

Er vindt altijd een oriënterend geprek plaats. Zodoende heeft u de mogelijkheid om met Lakesight ICT kennis te maken en hebben wij de kans uw bedrijf te leren kennen.

Inventarisatie

Tijdens de inventarisatie wordt er samen met u een overzicht gemaakt van uw wens of uw vraagstuk en denken we na over een mogelijke oplossing.

Concept / grafisch ontwerp

Wanneer er een inventarisatie is gemaakt gaan we aan de slag. Er wordt een grafisch ontwerp gemaakt en een eventueel functioneel ontwerp voor de internetapplicatie wordt technisch beschreven.

Ontwikkeling

Wanneer alle ontwerpen zijn goedgekeurd, wordt er gestart met de ontwikkeling van uw website of internetapplicatie. Aan de hand van gemaakte afspraken kunt u de ontwikkeling volgen middels een afgeschermde website. Dit geeft u de mogelijkheid om tijdig bij te sturen, mochten er onderdelen anders worden gerealiseerd dan verwacht.

Test en oplevering

Uw website wordt eerst uitvoerig door ons getest. Na deze test wordt u gevraagd om de website te testen. Na uw goedkeuring van het eindresultaat wordt het project opgeleverd. De website of internetapplicatie zal vanaf nu voor iedereen beschikbaar zijn.

Service

Een website of internetapplicatie blijft altijd in ontwikkeling. Met een servicecontract kunt u een aantal afspraken met ons vastleggen. Dit is dan ook wat de meeste klanten doen. Natuurlijk krijgt u toegang tot onze Client Login waar u een goed inzicht krijgt in de diensten en contracten die u bij ons afneemt.