Fryslân1

Bezoek de website: www.fryslan1.frl

Fryslân1 is het eigen nieuwspodium van de Friese Mediacoöperatie. Het is als het ware een gezamenlijk blog, voor een ieder vrij om te consumeren en te delen. De Friese Mediacoöperatie organiseert opnieuw journalistiek en journalisten.

Waarom? Fryslân1 is van en voor ‘de geïnteresseerde op zoek naar duiding en inzicht’. U bent nieuwsgierig en volgt de actualiteit. U wilt ordening en regie in de veelheid informatie die via verschillende kanalen beschikbaar komt. U gaat op zoek naar achtergrond, analyse en context zodat u zich een mening kunt vormen.

Verbeteren.eu

Bezoek de website: www.verbeteren.eu

Verbeteren.eu is een prachtig simpel systeem voor het bijhouden, prioriteren en uitvoeren van Kaizen verbetervoorstellen en 5S Audits.

Luister en leer van de wijsheid van uw medewerkers. Acteer op hun ideeën, feedback en suggesties. Laat medewerkers van elkaar leren, laat ze zoeken naar nieuwe ideeën en laat iedereen weten wie een meesterlijke ingeving had.

Verbeteren.eu is gebouwd voor LEAN. Optimaliseer jouw workflow door knooppunten en verliezen (Muda) uit het proces te verwijderen. Wie de impact van ideeën weet, kan structureel verbeteren

Ondernemersvereniging Skarsterlân

Bezoek de website: www.ovs-skarsterlan.nl

Ondernemersvereniging Skarsterlân voert al jaren de administratie van haar leden via de website nadat we destijds een systeem hebben samengesteld vanuit het papieren smoelenboek. Wanneer een bedrijf lid werd, werd per post een profielblad verstuurd naar alle leden die men in hun map kon plaatsen. In 2006 hebben we dat gemoderniseerd.

OVS communiceert veelvuldig met haar leden via een emailmodule van het CMS. Met dit CMS kunnen ook polls worden verstuurd, aanmeldformulieren worden samengesteld enz.

VROEM

Bezoek de website: www.vroem.com

VROEM is het gezelligste oldtimerevenement van het Noorden. En volledig gratis toegankelijk voor deelnemers en bezoekers. Deze deelnemers kunnen zich aanmelden voor deelname via de website. Aan de achterzijde zijn de gegevens beschikbaar via de CRM module van het CMS.